L’Associació Guixanet presenta la Nit del Tararot a les jornades Som Cultura Popular

Som Cultura Popular

L’entitat cultural targarina presentarà a Barcelona l’acte principal de la Festa Major de maig com a mostra del patrimoni immaterial dels Països Catalans

La Nit del Tararot de Tàrrega serà una de les mostres de patrimoni immaterial dels territoris de parla catalana que es presentaran el proper cap de setmana a les jornades “Som Cultura Popular: Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona”. L’associació Guixanet hi presentarà l’acte principal de la Festa Major de maig de Tàrrega en què, de la forma més visual i sota el fil arugmental de la rivalitat històrica entre dos barris de la ciutat, es deriva una eclosió dinàmica de bestiari i elements tant locals com convidats. La presentació titulada “Nit del Tararot, una forma diferent de viure el folklore” ha estat seleccionada per l’organització i tindrà lloc el dissabte 23 de gener a les 11:30 del matí a càrrec de tres ponents de l’entitat.

Les jornades Som Cultura Popular es realitzaran entre els dies 21 i 24 de gener a l’espai Fabra i Coats al barri de Sant Andreu de Barcelona i pretenen oferir una mostra del patrimoni immaterial dels Països Catalans. Una trentena d’entitats de la ciutat de Barcelona i una vintena més d’arreu dels territoris de parla catalana han estat seleccionades per participar en una singular mostra d’entitats. A més, l’esdeveniment compta amb un ampli ventall d’activitats, exposicions i cinema a més de les actuacions de cultura popular, entre altres. La mostra està organitzada pel Servei de Cultura Popular i el Museu Etnològic de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.